miércoles, 16 de marzo de 2011

Los poetas de Ibiza: Jean Serra y Marià Villangómez en una antologia balear

Presentació de Poetes de les Illes Balears (Breu antologia del segle XX
L’Institut Ramon Llull ha acollit la presentació de l’antologia bilingüe en català i hindi, que inclou poemes de Jean Serra i Marià Villangómez
L’Institut Ramon Llull ha acollit avui la presentació de l’antologia bilingüe català-hindi Poetes de les Illes Balears (breu antologia del segle XX), coordinada per Ramon Bassa i publicada per la UIB amb el suport econòmic de l’IRL. Han presentat l’obra l’escriptor menorquí Ponç Pons (Escriptor de l’any 2011), el coordinador de l’antologia, Ramon Bassa, la rectora de la UIB, Montserrat Casas, i la directora adjunta de l’IRL, Fanny Tur. L’IRL ha donat suport econòmic a la traducció dels poemes, i va participar a la presentació del volum a Nova Delhi el mes passat.
L’antologia neix d’una llarga tradició de cooperació entre la UIB i les institucions culturals de Nova Delhi per tal de difondre la producció artística de les Illes, i en especial la literatura catalana.
El volum inclou obres d’autors com: Miquel Costa i Llobera, Joan Alcover, Miquel dels Sants Oliver, Gabriel Alomar, Maria Antònia Salvà, Miquel Ferrà, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Llorenç Moyà, Blai Bonet, Josep Maria Llompart de la Peña, Miquel Àngel Riera, Bartomeu Fiol, Miquel Bauçà, Jaume Pomar, Antoni Vidal Ferrando, Damià Huguet, Àngel Terron, Ponç Pons, Andreu Vidal, Jean Serra i Marià Villangómez.
Palma, 15 de març de 2011

No hay comentarios: